Om Wellcon

Wellcon är en juristbyrå med inriktning inom nationell och internationell företagsbeskattning och rådgivning inom bolagsrättsliga frågor.

Vårt fokus ligger på att vara affärsmässiga, transparenta och flexibla.

Som klient får ni alltid snabb återkoppling vad gäller pris och tidsåtgång för ert ärende. Vår ambition är att leverera kvalitetssäkrad rådgivning på det sättet som passar er.

För att kunna bemöta kraven från er samt det ständigt föränderliga rättsområdet, på det nationella och internationella planet, använder vi oss av AI, databaser och automatiserade programvaror. Vi strävar ständigt efter att uppdatera och förbättra våra arbetsmetoder för att på ett snabbare och effektivare sätt kunna leverera hållbara lösningar för er verksamhet.

Välkommen att ringa till oss på 070 406 11 10 alla dagar i veckan, skriv till oss genom kontaktformuläret under Kontakta oss eller mejla direkt till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

På telefon avgör vi om det för er är rimligt att anlita en jurist för ett specifikt ärende på en gång. Vi svarar på mejl inom ett dygn.

JURIDISK RÅDGIVNING SKATTERÅDGIVNING FÖRETAGSRÅDGIVNING OM WELLCON KONTAKTA OSS