Om Wellcon

Wellcon är en digital juristbyrå som är helt unik i sin bransch.

Vi vill utmana den stereotypa advokat- och juristrollen med våra nyskapande metoder och arbetssätt. Med den unika organisationsmodellen Holocracy är vi först i Sverige med att arbeta aktivt för en arbetsplats som varken är byråkratisk eller hemlighetsfull. Vi tillämpar principer för att ständigt utvecklas, skapa givande relationer och arbeta för öppenhet och gemenskap. Dessa principer genomsyrar allt vi gör.

Vi har inte lagt resurser på en fashionabel besökslokal. Istället fokuserar vi på att vara digitala, tillgängliga och flexibla. Vill du träffa oss över lunch? Vi ordnar det! Är du på språng och känner att du vill träffa oss en kort stund över en kaffe? Vi är tillgängliga när det passar dig.

Som klient får du alltid snabb återkoppling vad gäller pris och tidsåtgång för ditt ärende. Vi lämnar fast pris i förväg och därmed är vi också förutsebara. Vår ambition är att lämna kvalitetssäkrad rådgivning på det sättet som passar dig.

Juridisk telefonrådgivning och möjlighet för hembesök

På telefon erbjuder vi ett kort och kostnadsfritt samtal för att avgöra om det för dig är värt att anlita en jurist för ett specifikt ärende.

Om du vill ha ett personligt möte så erbjuder vi även hembesök där vi tillsammans i lugn och ro kan gå igenom och besvara dina frågor i en miljö där du kan känna dig bekväm. Hembesök är möjligt i Stockholm och Göteborg men även andra orter i samband med processföring i domstol. Är du nyfiken på våra prisuppgifter för hembesök, hör av dig så berättar vi mer.

Välkommen att ringa till oss på 070 406 1110 alla dagar i veckan eller skriv till oss genom kontaktformuläret under Kontakta oss

JURIDISK RÅDGIVNING FÖRETAGSRÅDGIVNING PROCESSRÄT FAMILJERÄTT KONTAKTA OSS