Arbeta hos oss

Vill du bestämma själv när du vill jobba och sätta dina egna deadlines? Vill du kunna jobba hemifrån eller utlandet? Vill du få stort ansvar direkt? Om allt detta låter intressant då har du kommit rätt!

Vi är på jakt efter nya ambitiösa medarbetare! Är du intresserad av något specifikt rättsområde som inte finns med bland vårat utbud, hör av dig ändå!

Wellcon är en unik arbetsplats eftersom vi tillämpar organisationsmodellen Holocracy. Vi har en platt organisation och vi strävar efter helhet och gemenskap. Detta betyder att vi utvecklas tillsammans och vi coachar varandra för att ständigt förbättra oss själva och vårat arbete.

Vi är en flexibel arbetsgivare och som en del av vårt team bestämmer du själv hur och när du vill lägga upp din arbetstid. Du kan arbeta oavsett vart du befinner dig i Sverige eftersom vi är digitala. Detta är en bra möjlighet för extra-arbete vid sidan av studierna och samtidigt kunna skaffa dig arbetslivserfarenhet.

Vi söker dig som är orädd för nya utmaningar och är beredd att visa hela dig och din kreativitet för oss.

Är du student som är inne på sjätte till nionde termin på juristprogrammet? Då är du välkommen med din ansökan innehållande CV och några rader om dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Är du nyfiken eller har frågor? Ring eller mejla så berättar vi mer.

JURIDISK RÅDGIVNING EXPORT OCH IMPORT FÖRETAGSRÅDGIVNING OM OSS KONTAKTA OSS